kaderbylozturk Kuncutum123 hayır ipne hiç acıtmıyor inan cekılmesıde acımıyor ama o uyuşukluk gidince fena oluyor buarada nasıl oldun benn baya geç döndüm
Alwayshope Merve2111 merhaba kanal yaptırdığınız dişiniz nasıl acaba şu an? Ben dört gün önce yaptırdım ama üstüne basamıyorum sanki sallanıyor da batıyor gibi hissediyorum normal mi sizce
Merve2111 Alwayshope merhaba herhangi bir sıkıntı yok çok şükür siz gidip doktorunuzla görüşün bence en geç 2 güne düzelmesi gerekiyor normalde benim bildiğim acaba içindeki sinirleri tamamen almadı mı
kaderbylozturk Alwayshope şuanda nasıl bazen kist oluşuyor ben kanal yaptırdıgımda kis olmustu cektırmek zorunda kaldım ama suanda degıl önceden şimdi kanal yaptırmadım çektirdim
inci_tanesi 1Neseekokcen_ Merhabalar benimde baştan beri çok ağrım oldu sabaha kadar uyuyamadigim şiddetli ağrılar doktorum bu ağrının da vücuda yayıldığı için bebeği etkilediğini söylemişti karanfil yağı çok etki ediyor gerçekten
inci_tanesi kaderbylozturk Geçici dolgu yaptırsaniz benimde çok oldu dış ağrım geçici dolgu ile rahatladım
Handenurrctn Bende 19 haftaligim 2 aydır kanal tedavim devam ediyor daha bitmedi. Kanda cep biraz yüksek çıkıyor başına gelen varmı. Dişten dolayı mı yükseliyor 😑
oznuroznur07 kaderbylozturk 7. Ayımda dısımı cektırmıstım ben cok zordu çekım ama Allah a sukur bısey olmadı ıkı kere uyusturmuslardı