Mne22 Mlds Oğuzhan bey de iyi biz egemen beyle başladık devam ettik ama bugün kan vermeye geldim kan alan hemşireler tçocuk azarlar gibi azarladılar ben böyle bişey görmedim bizde insanız bu şekilde azarlayamazlar paramızla rezil oluyoruz resmen
Mlds Mne22 o konuda henüz birşey görmedim keşke devlete randevu bulabilsekte gitsek ama malesef bı şekilde katlanicaz hemşirelerin geneli öyle oluyor diyorlar duyumlarima göre ama bilemiyorum yaşayıp göreceğiz 🤷🏻♀️
Mne22 Csuloglu gerçekten öyle devlet hastanelerimiz doğru düzgün hizmet verse keşke özellere gelmesek ama bu mümkün değil
Mne22 Gulnur-sumer63 bende optimed ten devam ediyorum ama sanırım irmete geçeceğim hemşireleri okadar berbat ki ben böyle bi azarlama görmedim paramızla rezil ediyorlar
_Meliss_ Ben irmette Salih beye gidiyorum çok memnunum ama biraz sezeryan yancısı diyorlar mecburi bir sebep olmzsa normal çok istiyorum bende kararsızım doğumu irmette yapıp yapmamaya
1erkekkannesiiii Mne22 Çerkezköy’de oturuyorum ama çevremde Çerkezköy deki hiçbir hastaneden memnun olan yoktu. Özelde devlette sıkıntılı seyler yaşamışlardı o yüzden korktum Çorlu reyap a gidiyorum gayet memnunum
Mne22 1erkekkannesiiii çorlu daha iyi diyorlar ama çok uzak kalıyor belediyelerle git gel bide son zamanlarda baya sıkıntı:(
1erkekkannesiiii Mne22 evet burdan otobüs otogarın orda bir daha otobüs yapmak zorunda kalıyorsunuz. Araç olduğu için orayı tercih ettim yoksa ben de uğraşamazdım onca yol 😟
Aleyna_51 Bende irmet e gidiyorum nida hanım Dr un şuan memnunuz güler yüzlüler 12 haftalıgiz kıza benzyr 3 hafta sonra net olrak söylerim dedi