horozseker Arsln96 eşimin ten kokusu o kadar rahatsız ediyordu ki yanıma gelsin istemiyordum onada kıyamıyordum ay çok zor zamanlardı ilk aylar🥹
MerveA7 horozseker bunu teyzemin kızı da yaşamıştı çok sor durum gerçekten ama o da anlar zaten hamilelikten dolayı olduğunu Bi sorun olmaz diye düşünüyorum teyzemin kızı baya ayrı yattı eşinden bu yüzden çocuk oldu öyle birleştiler 😂
MerveA7 Arsln96 herşeyden ekmekte dahil ama şimdi 27 haftalığız ve mangal tarzı et tavuk aklınıza ne gelirse yiyemiyorum kokusunu alınca midem bulanıyor hala artık dünyaları verseler yine de yemem 🙄
horozseker MerveA7 31.haftaya giriyoruz geçti çok şükür o haller ama çok zordu😂 hiç bir şeyden tiksinmeyip eşinden tiksinmek😂 birde evimin salonuna girince öğürmeye başlıyordum ay ne günler geçirmişiiz😂
Snmdgn Bulaşık makinesi sigara ve deterjan kokusu çok tuhaf bişeymiş bu hamilelik koku açısından uzaktan gelen sigara kokusunu alıyorum eşim bile şaşırıyor nasıl alıyorsun diye
Elosh91 Çaydan tiksindim en sevdiğim şeylerden biri halbuki.4 ay içemedim çaydanlık bile temizleyemedim.Kıymadan birde..
Kuskoysunlaryoluna yankiyaren dün yaşadım ilk kez bi tane yedim canım cekti ikinciyi yedim o kadar farklı geldi ki tadı. Direkt toprak tadı geldi
yankiyaren Kuskoysunlaryoluna Ayy Allah sabır versin bize bi an deliriyorum sandım eşime bile yedirdim 😁
Seherselim Arsln96 çayı çok severim çaydan tiksindim, tatlı olan herşeye bayılırım tatlıdan da tiksindim, bulgur yaprak sarması bulgur pilavı 😂 içine bulgur koyulan herşeyden tiksindim