Deletedmom_72 Nazlican46 bende 3 aydır yanlarında kalıyorum annemle kaynanam aynı şehirde maalesef bugün evime gidiyorum çok şükür 🤣🙈
ikincicivcivim Arsln96 Soğan özellikle kavrulurken kusturuyordu beni 🧅 😵💫 bide kirli makina ve çamaşır kokuları
Hil38 Mide bulantısı pek yaşamadım ama son zamanlarda sucuktan tiksintim çiğ et kokusu alıyorum çok sinir bozucu 😀
Haticebrck21 happiestMom çok şükür olmadı inşallah sizinki de çabuk geçer zordur illaki umarım cabuk atlatirsiniz
Rozmira Mutfaktan. Sigaradan çaydan kahveden. Soğan kokusu sarımsak kokusu. Evimden kaldığım şehirden. Görğmcwmden 😂😁😁 6 haftalıktan başladı. 6 ay kadar. Sadece eşimden tiksinmedim.
Sinemakty Elosh91 bende tiksindim içemedim doktor kız dedi detaylı ultrasonu bekliyoruz garantin olsun diye 🤗
yankiyaren Kuskoysunlaryoluna Ayy Allah sabır versin bize bi an deliriyorum sandım eşime bile yedirdim 😁
Kuskoysunlaryoluna yankiyaren çok tuhaf şeyler deneyimliyoruz ama çoğu dogru bence. Kendimizi anlatmak zor geliyor insanlara sadece 😅
Birkuzucukbeklerken Arsln96 ilk hamileligimde etten çaydan ve sucuktan ikinci hamileligimde tavuktan ve kahveden tiksindim
annebebek6748 Arsln96 hicbiseyden tiksinmedim sigaradan tiksinmek isterdim ama dogursamda 1 dal icebilsem diye hayal kuruyorum🤦♀️