rukiye_korkmazz Arsln96 eşimden midem bulanıyordu zaten çok ağır geçirdiğim için annelerde kalıyordum eşimin gelmesini hiç istemiyordum 😂 soğan kavrulurken çıkan kokudan kusuyordum hep midem bulanıyordu bir de et görünce kusuyordum onun haricinde getir kuryesini görünce midem bulanıyordu 😂😂😂😂
Deletedmom_72 Nazlican46 🤣yok canım maalesef ben aramasam kendileri arıyor ya ne yapcam bilmiyorum Allah sabır versin bize 🙈
Zuzu6901 3 buçuk ay boyunca evimden mutfağımdan yatağımdan eşimden birçok yiyecekten tiksindim, çok berbat bir durumdu 🥺
Aslihanfs Kaynanamdan ya, cok ta severim normalde şimdi görünce cinlerim tepemde fiyonk oluyor.🤦🏼♀️😂
happiestMom Haticebrck21 basta olmadıysa bidaha olmaz ben 6 haftadan beri böyleyim suan 13 hafta bitti hala gecmedi 😅
Haticebrck21 happiestMom çok şükür olmadı inşallah sizinki de çabuk geçer zordur illaki umarım cabuk atlatirsiniz
sibelcolak Arsln96 ya bende buzdolabı be bulaşık makinasından acayip tiksinmiştim şimdi geçti çok şükür 😅
Ballkusum_33 Arsln96 sigara, eşim, tavuk döner ve dışarıda yapılan bütün yemekler+ mutfak kokusu 🤮🤮 18 haftalık oldum çoğu normale döndü ama hala tavuk dönerden tiksiniyorum
iremsknn Arsln96 ben 3. Ayımda bir bakık tarifi öğrendim dedim balığı alalım ben temizleyeceğim (bendeki yiğitliğe bakar mısın sanki hayatımda daha önce balık temizledim) o yarım kilo balık 2 saatte kusa öğüre anca temizlendi. Bi de ne zorladıysam bırak at yani senden değerlimi ama yok işte yapıcam bi tuhaflık 😂😂 Neyse pişte bi güzel yedik şimdi 8. Ayımdayım 🫣
Maminew Haftada bulantılarım başladı evden çıkamayacak kadar halsizdim ama evden çıktıysam da her eve girişimde kustum. Evimden tiksindim en başta:( salça, aşırı yağlı yemekler, buzdolabı, buzdolabından çıkmış su…12. Haftaya geldik sanki azalacak diyorum ama inşallah!bu başlığı okumak biraz iyi geldi❤️
enlimonlusundan Arsln96 Tuvalet eğitiminde olan oğluma tuvaletini yaptirmaktan, daha da kötüsü oglumdan tiksindim😢🥺 ayrica kofteden, etten ve saçma sapan bir sürü şeyden tiksindim. İlk gebeligimde asla böyle bir şey olmamıştı. Hem şaşkın hem de üzgünüm.😣
Beyzaanurhan Minikoanne sayılıyor bence cunku bazen insanların yüzüne bakınca öğürüyprum bu çok kötü hissettiriyor 😅