Seri1991 Hamilelikte tüylenme yaşayanınız var mı özellikle belim ve karın bölgemde tüyler çıktı ağda veya başka bir şekilde aldınız mı çıkan tüyleri. Almadiysaniz doğumdan sonra dökülüyor mu ?
Sldkzy01 Seri1991 Vallla benimde cok tüylenme oldu hamilelik öncesi lazere gidiyordum ona rağmen siyah siyah çıktı bende agdayla aliyorum mecburen ama dökülüyor diyorlar
Hanife47 Seri1991 canım dökülüyor doğumdan sonra karın bölgesindeki belde çıkanı ilk defa duydum bilmiyorum onu benimde göbek ve gıdıkta çıktı ellemedim 3 hamilelik oldihi için Allah izin verirse kesin döküleceğini biliyorum o öbürleride dökülmüştü çünkü 🤗
minisinannesiiii Seri1991 benim karnımda biraz da göğüs bölgemde olmuştu almayın aldıkça çoğalır doğumdan 1 2 ay sonra dökülüyo
Seri1991 Sldkzy01 bende lazere gitmiştim kol ve bacak bölgesi için oradakilerde azda olsa hamilelikte tekrar çıktı
2001 göbeğim çok tüylendi alayım dedim ağdayla ama çok acıdı doğumdan sonra dökülür diyolar bidaha da almadım
Deletedmom7373700 Seri1991 göbeğimde çıktı biraz. Büyüdükçe belli oluyor. Ama almayı düşünmüyorum. Rahatsız etmiyor. Doğumdan sonra zaten dökülüyormuş
muallimehanimmom5 Seri1991 benim erkek göbeğine döndü resmen göbeğim doğum yaptım 9. Ayıma girecek bebeğim zerre dökülmedi ve su an tekrar hamileyim bunun üstüne tüğlenmem artarsa artık Recep İvedik gibi gezerim 🤣🤣🤣
muallimehanimmom5 Seri1991 valla ikinci doğsun Allah ın izni ile lazer felan bi cagresine bakacağım inşallah
Deletedmom7373700 Seri1991 aynen var. Eğer erkekse bebek sakal gibi tüyler çıkıyor göbekte. Erkek göbeğine dönüyor. Ama kızda çıkmaz.
muallimehanimmom5 Seri1991 benim oğlum oldu aşırı tüğlenme oldu abartmıyorum erkek göbeğine döndüm cinsiyetle alakalı olacağını cok sanmıyorum ama vücudun tepkisi olabllrl
Hanife47 Deletedmom7373700 benim kizlarimda da çıkmıştı şimdi Allah nasip ederse erkek biraz daha sert çıkmış o kadar dediğim gibi önceki iki kızım da da çıktı ve döküldü doğumdan sonra
silahatun ben de erkek bebeğe hamileyim karnımda bacak kılı gibi kıllar çıktı hatta bugun daha önce doğum yapan arkadaşlarımla konuştum bunu. doğuma kadar buna kafamı yormak istemiyorum sonrasında bakacağım duruma yapacak bir şey yok
gamzekck Deletedmom7373700 ne bileyim bende çok tüy var herkes erkek demiş benim kız ama 😂ciddiye aldim