Gulaybayer Kızlar mesela yıllar önceki olaya takılıyorum unutmak gerekirken her dk aklıma geliyor endişelerim öfkelerm arttı hep kötü şeyler düşünüp hayal ediyorum sizde de oldu mu bu duygu düzensizliği
benguuusk Gulaybayer korku, endışe var hem doğurmak istiyorum hemde istemiyorum kafayı yemek üzereyim
A_r_m_i07 Gulaybayer bende varım bir bak geçmiş aklıma geliyor çok sinirleniyorum bir bak gülüp eğleniyorum 😆 gündüz eşime kızıyorum akşam gelince seviyorum ne olacak böyle bilmem
2_kezannelik Gulaybayer sanırım duygu degisiminin dibini yaşıyorum az önce bulaşık yıkıyorum birden eşimi çok seviyorum ben bunu ona söylemeliyim diyip ağladım 1 aydir yanımda degil o yüzden sanırım 😂
aydiko Gulaybayer ayy evet yeni olan her şeyi unutup geçmişte olan her şey aklıma geliyor bazen sinirlenip ağlıyorum bazen sebepsiz yere ağlıyorum çok fenaa
2_kezannelik Gulaybayer ay nolcak bu hallerinin ya 😂ama kıza hamileyken böyle olunuyormus ben oğlumda bu kadar depresif duygusal değildim bu bebegim kızmış
2erkeksnnesi Gulaybayer offff hemde nasıl oldu . 3. Kez hamileyim 3. De de oldu saçma sapan şeyleri takıp üzülüyorum stres yapıyorum bi anda parlıyorum tuhaf bi şey hamilelik hormonları bide lohusaaaa 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️