Centrum ZelihaaK bende ona hayret ettim 72 kiloydum 20 haftadayim 86 kilo oldum ve dahada alıcam gibi görünüyor
ZelihaaK Centrum inşallah geri vermesi de bu kadar kolay olur Bi arkadaşımın ablası tığ gibiydi 50 kilo falandı hamileliğinde 30 kilo aldı net 30 aldı yani bebek daha 1 yaşına girmedi eski kilosuna döndü manken gibi valla maşallah umarım bizimde öyle olur
Gulsumdamla ZelihaaK hiç kilo alamayan var 😅🤣🤣bizim buralarda hamile olup kilo almazsan tuhaf bakıyorlar ama yine de çok aldım gibime geliyor
ZelihaaK Gulsumdamla aynen valla maşallah mı diyelim ne diyelim bilemedim bebişlerimize yarıyor desem yok onlara daha gitmiyor yani benim 22 hafta o yüzden kesesi dir suyudur kendidir olsa olsa 1 1 buçuk kilosu ona ait kalanı benim 😂
nazli_ozcan09 Gulsumdamla 54 kilo ile hamile kaldım 8 haftalık iken 56 kilo idim bu perşembe bakalım kaç kilo almış olacağız 10+6 dan
minikturtam1 Gulsumdamla 23 hafta +2 kilo 21 haftaya kadar hiç kilo almamıstim. Birden 2kg alınca acaba hızlımı gidiyorum diye dert ediyorum
minikturtam1 Gulsumdamla bende pkos var bir anda kilo almamam lagzim dikkat etmeye calısıyorum. bir anda iki kilo almak gözümü korkutmuştu acikcası.ya kendimi durduramayıp daha cok kilo alirsam diye korkuyorum.
HavvaSonmez03 Gulsumdamla Ben 16 haftamdayim 8 kilo almışım ve hiç belli olmuyor hala eskisi gibiyim zayıfım çok garip 😳
aysegulpkr Hilal0606 bende 53 ile hamile kaldım . 37 hafta olucam yarın ve 69 kiloyum 🤭 ve bende neredeyse beş litre su içerim her gün sudan mı kilo aldık acaba 😂 ama çevremdeki insanlar hiç kilo almadın mı diyor göstermiyoruz demek ki kiloları 😂🤭
Gulsumdamla aysegulpkr aynen bende 55 gibi gösteriyorum valla al al diye millet delirmiş sanki 20 kilo alınca bebekte 20 kilo geliyor mantığa bak🤣🤣🤣🤣
Justnil Haftadayım hiç kilo almadım henüz inş böyle devam eder son 14 günüm 15 agustosta sezeryan olcam kısmetse daha da almam sanırım ☺️