rileyss Tugbaky Bol ılık su için, bulunduğunuz odayı sürekli havalandırın, elinizi yüzünüzü yıkayınca kagıt havlu kullanın, c vitamini takviyesi alın vücut direncinizi yükseltir. onun dısında da sürekli yatın dinlenin :)
meri453 Tugbaky çok geçmiş olsun umarım iyileşirsin canım doğuma da bişey kalmamış zorlanmadan kolaylıkla doğurursun inşallah🤗
Nadiye Bende cumadan beri hastayım. Bugün biraz daha iyiyim çok şükür. Evde bol bol dinlen gir battaniyenin altına terle. Ihlamur evinde varsa demle çok iyi geliyor. Doktorum bana ilaç önermedi ateş, boğaz ağrıs,öksürük olmadığı sürece müdahale etmiyorlar. Doktor birde zencefili rendele bir kaşık kadar üzerine sıcak su koy. İçilecek sıcaklığa ulaştığındada bal koy yada tarçın koyup iç dedi.Çok çok zor durumda kalırsan parol iç dedi. Ama ben içmedim. Dinlenerek azaldı.
Tugbaky Nadiye Ben de yapım o zaman zencefili evet ilaç kullanmak istemiyorum ben de parol dahi olsa o yüzden çaresiz kaldım ilk defa grip oldum hamileyken 😔 çok çokk teşekkür ederim. Geçmiş olsun sana da
Tugbaky meri453 Aminnnn inşallahhh bi an önce düzelirim 😔 korkuyorum bebeğe ğeçicek tam doğum üstü diye