Pelinakcn Migros sanal markette sleepy ecologic bezler 99,90 ₺, molfix te 2.si %60 indirimli. Fiyatlar çok güzel düşmüş alacaklar kaçırmasın
Pelinakcn Senazeynep34 aa iyi mi onun ıslak mendili, bilmiyordum. O markanın bezlerinde de indirim var şu an sanırım baya bezlere indirim yapmışlar. Minies in alt açma örtüsünü aldım ben sadece ama ıslak mendilini araştırayım
Senazeynep34 Zira iki içeriği var: su ve bir tane doğal koruyucu pottosyum sorbout diye. Gerçi indirime girmesede bu ay 3 paket alacağın fiyatı vs artar. En azından bebiş ilk zamanlar alerji vs olmasın 😊
Kelebekk-0307 Pelinakcn bezi de güzel memnuniyet oranı çok yüksek normalde bezler lastik izi yapiyor maalesef onda olmuyormuş bir de içerik olarak da temizmiş denemek için alacağım bende
Senazeynep34 Pelinakcn evet canım. Kutu içinde satılan mendili ama. İki çeşit var çünkü diğerinde zararlı içerikler var ama o kutuda olanda yoktu canım.
Pelinakcn Kelebekk-0307 çok iyi ya, alayım bende o zaman bir paket bebiş doğunca denerim🙏🏻 İnşallah iyi gelir cildine, teşekkür ederim