Mrsskaraca Uykudan uyanırken sürekli bacaklarımi kasarken buluyorum kendimi o kadar sıkmısm ki baldirlarim aciyor, bu kasilmalar normal mi yasayan var mi
Lindam06 Mrsskaraca ben yaşadım canım aara ara yıne yaşıyorum 6. Ve 7.haftada hergun yaşadım 8.haftamız bıtıcek ama dediğim gıbi her sabah olmuyor artık arada oluyor. Gerindikçe gerinesim geliyor acayıp kasılıyordum ayaklarım bı tuhaf oluyordu
2022Mom2022 Mrsskaraca canım bende 6. Haftanın başındayım sadece sabah uyandığımda üst baldırlarımın yanları biraz fazla ağrıyo senindemi öyle
itsmepelo Mrsskaraca Aynı sorun bendede var..Özellikle geceleri yatağa sığamıyorum sanki.Sürekli kendimi geresim geliyo ir 🥺
2022Mom2022 Mrsskaraca ya bende bilmiyorum canısı cuma ilk randevum mutlaka sorucam burda kimileri magnezyum eksikliğiyle alakalı diyor ama kesin ondan mı bilmiyorum cuma gelsin sorucam
Lindam06 Mrsskaraca bilmiyorum canım doktora gittiğimde sorucam bu hafta 🙄 inşallah geçer şifa versin rabbim
mrvcet Huysuz bacak sendromu deniyor bende oldum doktorum mg verdi bir hafta içtim uyumadan önce soğuk su ile ayaklarımı yıkadım ve en etkilisi yürüyüş
Lindam06 mrvcet aaa ilk defa duydum 🙄 sizinde sabahlarımı oluyor benim şimdi azaldı ama yinede kasım kasım kasılıyorum korkuyorum yanı öyle oldukça bebeğime sanki zarar veriyor gıbı hıssedıyorum
mrvcet Lindam06 bende hamilelikte duydum çok değişik rahatsız edici bi durum ama yürüyüş en iyi tedavi oldu bende