Mehtapkz Mrsfly Ths mede baktrdm canm 1.72 cikmis sonuc evet gidicm cnm onmli olan seker ilaci icin erken gidicem sanirim bende tam bilmiorm
Mehtapkz itsmepelo Hergun taptrmk deildi kuzum amacm ya sevindm ozelde yaptrdm malesef sonra devamli ozele gidemicm icin bugun saglk ocgnda basladim bugunu baz aliorm zaten dunkunu unuttm bile insall iki kat artms olr pazartesi
Sevda-123 itsmepelo Mrsfly Ahuum 2prensesannesiiii kızlar bende Cumartesi özelde kan vermiştim adete beş gün kala 88 çıktı sonra pazartesi sağlık ocağında verdim 259 çıktı nerdeyse 3 katı artmış normal mi
2prensesannesiiii Sevda-123 normal canım 2 veya 3 katı artması normal sağlıcakla gelsin inşallah hayırlı olsun🥰🙏🏻 Kaç gün arayla vermiş oldun
Mrsfly Sevda-123 yani güzel gözüküyor inşallah vardır canım ama farklı labaratuvarlarda sonuç ölçekleri farklı olduğu için farklı cıkabiliyor, normalde aynı yerde yapılması lazım. Ama bence bir sorun yoktur.
itsmepelo Sevda-123 cumartesi ve pazartesi mi vedin kuzum 2 gün arayla ? Eğer 2 gün arayla verdiysen gayet iyi artışı
Sevda-123 2prensesannesiiii çok teşekkür ederim 🥰 valla arada sadece pazar var😂 biri Cumartesi verildi biri pazartesi iki günde bir mi oluyor
2prensesannesiiii Sevda-123 ne diyeyim inşallah ikizdir 😂😂🧿🧿🧿🧿🧿🧿 ama 3 katı artmış artış güzel canım sağlıcakla al kucağına inşallah
Sevda-123 2prensesannesiiii sağ ol kuzum😍 benim diğer gebeliğimde de adete bir gün kala 640 çıkmıştı tekti 😂 bu değeri görünce ablam falan da demişti aaa ikiz olabilir genetiğimizde de var😂 rabbim hayırlısını versin cümlemize inşallah
Sevda-123 2prensesannesiiii maalesef kuzum kalbi durduğu için kürtaj oldum işte 8 ay sonra da bu oldu çok şükür 🙏
2prensesannesiiii Sevda-123 ne güzel bende nisanda kürtaj oldum haziranda da kimyasal oldum bu ay genetik test yaptırdık sonuçları bekliyoruz hayırlısı olsun 🙏🏻
Ecceee Mehtapkz gliforu pcos sebebiyle kullanıyorsanız bazı kadın doğumcular 7.haftaya kadar kullanmaya devam ettiriyorlar aslında mutlaka beklemeden bi kadın doğuma gidin o yüzden
Mehtapkz Ecceee hemen gidecegim canim gliforu insulin direncim oldgu icin kullaniordm dunde sekerime baktrdm 113 cikmis
Sevda-123 2prensesannesiiii Rabbim bekleyen herkese başta size hayırlısı ile sağlıcakla nasip etsin inşallah 🙏 canınızı sıkmayın inşallah güzel sonuçlar alacaksınız