Rafet-0810-16 Kkkrks ilk oğlum 36 haftalık doğmuştu 3.220 gr hiçbir sıkıntı yaşamadık . İçiniz ferah olsun 😍
Kkkrks Yusuflina hayır haftasına göre herşeyi normal beni bir doktor çok evhamlardırdı acile gitmiştim sonrasında doktorum dediği tarihten bir hafta öne çekti çocuğun herşeyi tamam beklemeye gerek yok dedi
Krtbusraee Yusuflina yok canim yapmadı 34 haftaya kadar bir gerilik yoktu 34 ten sonra kilo alımı durdu şuan 36+4 teyim almak için 37 yi bekliyor 37 de zamanında doğum olduğu için erken sayılmıyor Muş sanırım ondan gerek gormedi
MelekAras Kkkrks 37+2 de doğdu kızım, normal doğumum başlamıştı korktuğum için sezeryan oldum. Bebeğim 3150gramdı. Küveze alınmadı. Kaşar peynir, muz bebeğe kilo aldırıyor diye biliyorum
Krtbusraee Yusuflina sizin ne zaman kilo benimkide 2500 ama 2500 dogarmi bilmiyorum sizinde karnınız ufakmi
kahvesever__ Yarrentasann bacaklarından aşa boşalır tutamazsın miktarı yok bazı insanlarda çok çok olur bazıların da hafif olur bende ortaydı
Yusuflina Krtbusraee karnım normal ama bebiş küçük yatış yaptım çatı mua yaptı uyardı olmazsa yarın suni