Hifaberra Nasılsınız kızlar nasıl geçiyor son haftalar Hazırlıkları tamamladınız mı ben daha hastane çantasını hazırlamadım bu hafta inşaallah niyetimde. 35+1 oldum üçüncü gebeliğim iki kızım var oğlum olacak inşaallah 🤲☺️💐 Bugün doktor randevum vardı her hafta görmem lazım dedi. Sizler gidecek misiniz her hafta
Bayancorek Hifaberra 34+5 iz şuan. Çantayı 35 de hazırlayacağım bende, doktorumda 35 den sonra her hafta gelirsin demişti. Giderim o yüzden tabiki. Son zamanlarda sıkı takip önemli zaten. Hayırlısıyla kavuşuruz inşallah hepimiz. Sıcaklar zorluyor sadece. 🌸🙏🏼🤗
Betusgani Hifaberra bizde bugün 36 olduk, 37 de gideceğiz kontrole, 38 de ise çatı muayenesi olacağız 🥲 suan kilosu nasıl bebisin, benim ilk gebeliğim ve cinsiyetimiz erkek 😍 çantayı da tamamladım geçen hafta cok şükür 🐣
Esmaemir17 Hifaberra Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde tam tersi iki oglanda sonra prenses geliyor 🤭36+5 çantayı bu gün hazırladım sancılarım var 😔
Hifaberra Betusgani maşallah hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur inşallah 🤗🤲💐 2400 gr benim oğluşum ☺️
Aalleeyynnaa Bizde 36 haftalık olduk ikinci gebelik, ikinci oğlum olacak inşallah. Çantamız herşeyimiz hazır, keyfini bekliyoruz 😊 hayırlı doğumlarımız olsun inşallah hepimizin 🌼