minik_koala_ve_annesi Tesetturlu hanimlar ankarada 11 aydir yasiyorum tesettur kiyafet aldiginizda nerden aliyorsunuz ankara’da ya da internette hangi sitelerden alisveris yapiyorsunuz
Kubukargl minik_koala_ve_annesi Kızılay metro altında ve cadde üzerinde bir kaç tane tesettür mağazası var oralardan ben keçiören mecidiye tarafında oturuyodum o caddede güzel mağazalar vardı
Sehrbnon122 minik_koala_ve_annesi pazarium uygulamasından alabilirsin canım ben tesettür degilim ama kapalı giyiniyorum uzun elbiseler falan hep tesettür sitesi pazarium dan sipariş ediyorum
minik_koala_ve_annesi Kubukargl bende kecioren etlikdeyim canim esime deyim bilmiyorum cunku marka da sadece moda ilgi den aliyorum strems armine falan uzun boylu kapalilara daha iyi oluyor benim boyum 159 o yuzden yakistiramiyorum kendime
minik_koala_ve_annesi Sehrbnon122 bakayim canim guvenilir mi peki iade vs sorun olur.mu 38 giyiyordum suan 42 ye ciktim dun mesela bir elbise denedim kalibi genistii 38 oldu emin olamiyorum denemeden sorun olur mu iadede
Sehrbnon122 Prensannesiiiiiii ben çok begendim vallahi dur en son aldığım elbiseyi atim 90 TL aldım inanırmısın süper
Sehrbnon122 Prensannesiiiiiii kumaşları da gayet iyi suana kadar 4 adet elbise sipariş ettim hepsini cok begendim
Sehrbnon122 minik_koala_ve_annesi iade edebiliyorsun canım merak etme yani ama kalıpları tam tam bedenini al bence elbiseler gayet uzun bide ben 1. 75 boyundayım yine de tam oldu kısa falan olmuyor ya için rahat etsin
Sehrbnon122 minik_koala_ve_annesi canım sen 38 bendensin Yani boyuna göre kalıpları ben ikizlere hamileyim diye 44 beden aldım 40 beden giyiyorum normalde
Sehrbnon122 minik_koala_ve_annesi kumaşı belli canım hafif gömlek kumaşı ve yazlık bi kumaş benim böyle Bitane lila var almıstım buna benzer bunlar da cok güzel yeni gelmişler
Sehrbnon122 minik_koala_ve_annesi valla benimki göstermiyor ama acık renk olunca belki gösterir bilemiyorum ki
Sehrbnon122 minik_koala_ve_annesi baska kıyafetler de var altta bende Bitanesini cok begendim son aylara gelince giyerim diye sipariş etmek istiyorum