Seymaaaaa4 Kızlar bu gün doktora gittim karından kese göründü birde vajanadan baktı doktor bebeği göremedi kese boyutu 12 mm dedi sizce bebek haftaya kadar görünür mü
zoomm Seymaaaaa4 25 mm olana kadar gözükmeyebilir eğer 25ten sonrasında hala gözükmüyosa sorun var demektir şuan daha çok erken
Ahuum Seymaaaaa4 benım doktorum da 6 haftalıkken baktı görünmedi demdi ama bana , zaten görünmez diyip yolladı. 8. Haftada gittim kalp atışı vs hepsini gösterdi. Benı telaşlandırmamak için yaptı sanırım. İçiniz raht olsun. Görünmeye bilir
Ozgeelaa Benim 5+4 de görünmedi 6+2 de alttan göründü. Ve 25 mm e kadar şans verir doktorlar bekle bence geç döllenme olabilir her şey olabilir.
Seymaaaaa4 Ozgeelaa yolk ne oluyor tam bilmiyorum ama kesenin içinde ufak birşey var nokta gibi onu gösterdi doktor bir tek
Ozgeelaa Seymaaaaa4 bebek ordan besleniyor yani eşi gibi bir nevi eğer o varsa yüksek ihtimalle bebek de görünür bekleyin
Seymaaaaa4 Ozgeelaa evet doktorda besleyici dedi gösterdi nokta kadar inşallah haftaya kadar bebek görünür 🥺
Seymaaaaa4 Ahuum doktorum haftaya çarşamba günü tekrar bakalım dedi inşallah sizin gibi bende bebeği görebilirim