Tubacngl Hatice_Dvlglu canım bende oraya randevu almıştım salı günü gidecektim Pazartesi aradım doktor yok dedi o yüzden başka yer bakıyorum
Hatice_Dvlglu Tubacngl İyi ki aramışsınız ne saçma ama yaptıkları önceden arayıp haber verselermiş bari
Hatice_Dvlglu Tubacngl Ben gitmedim ama bide yine burdan birisi önermişti özel güngören hastanesinde Hatice tülay doğantürk varmış güzel ilgilendi baktı demişti Bi bayan arkadaş muayene ücreti de 650 tl imiş bilginiz olsun
Tubacngl Hatice_Dvlglu evet bende sinir oldum az önce eşim aradı doğru mu söylüyorlar diye meğersem doktor korona olmuş ondan yok demişler
Hatice_Dvlglu Tubacngl Aaa perşembe günüde ben muayene olmuştum Allah korusun 😊 Maske de kullanmıyoruz hiç ama yine arttı sanırım en iyisi maske takmaya yeniden başlamalıyım hamileyiz covidle uğraşmayalım
Tubacngl Hatice_Dvlglu çok sağol Bakırköy’de perinatolog var Mahmut Güngör 750 TL onun yorumları da iyi doktorumda onu tavsiye etti oraya randevu aldım
Elisam123 Tubacngl benimki de haftaya olacak 23. Haftada doktor 25e kadar vaktimiz var sıkıntı etme demişti her yerde 23 yazıyor ama
Tubacngl Hatice_Dvlglu yinede dikkatli ol canım ne olur ne olmaz neresi olursa olsun maskesiz gitme bende dışarda sürekli takıyorum