18 Temmuz günü sancılarımın artmasıyla hastaneye gitmeye karar verdim önceden planlamıştık sezaryen doğuma karar vermiştik 30 Temmuz için. 36+5 te miniğim gelmek istedi ve sürekli gittikçe artan sancılarım beni çok zorlayınca hastaneye gitmeye karar verdik nst de çok fazla sancım çıkmaya başladı bazılarını hissetmiyodum bile doktorum geldi muayene edince yumuşama olduğunu ve bugün eve gitsem bile yarın geleceğimi söyleyince acil sezaryene alındım akşam 22.25 te miniğim doğdu o kadar farklı bi his ki Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Ertesi gün bebeğin sarılığı çıkınca hastanede kaldık bi gece sonra düşünce ertesi sabah eve geldik sonra yine sarılığı artınca hastaneye gittik ve yine orada kaldık bi gece derken cuma günü eve geldik gece bebeğimde hırıltılı bi ses duyduk eşimle panikledik daha sonra kucağıma aldım ateşler için de yanıyordu yeni doğan bebeklerde ateşi pek sevmez doktorlar bunu bildiğimiz için aşırı korkup hastaneye gittik doktor ilk muayenesini yaparken bebeğimin ağzından köpükler gelmeye başladı ve rengi zaten aşırı sarıydı endişeli dakikalar beni bekliyordu bi anda her yerim ağrımaya başladı yoğun bakım hemşiresi gelip görünce durumun iyi olmadığını ve gözetim için almaları gerektiğini söylediği an dünyam başıma yıkıldı tabii o gün aldılar bebeğimi covid testi vermeden göremezsiniz dediler eşimle hemen test verdik yoğun bakım doktoru şüphelenince bebekten test almış ve miniğim aslında covidmiş bizim testimiz negatif çıktı sonra ertesi gün tekrar test yaptırmamızı söyledi doktorumuz yaptırdık ve ben pozitif eşim negatif çıktı benim için her şey çok daha kötü oldu çünkü küçük kızımı görmeye bile gidemeyecektim bu arada görümcem kadın doğum servisinde hemşire bu bizim için büyük şans oldu her an fotoğrafını görebildik. 5 gün yattı miniğim ben de ağır geçirdim covidi onca sıkıntı stresin içinde bekliyorum ağır olacağını perşembe günü miniğim çıktı ve ben hala pozitiftim o kadar zordu ki beslemek zorundayım ama maskemi çıkarmamam gerek insan evladı olunca kendi derdini bile unutuyormuş. Neyse ki cumartesi günü negatife döndüm ve bugün kendime ancak gelebiliyorum rüya gibi iki hafta geçirdim çok şükür kızım yanımda ve gayet sağlıklı bu bana yetiyo bu da bizim sınavımızın diyorum . O kadar fazla ki covid vakası biz dikkat etsekte bi yerden geliyo demem o ki hamile arkadaşlarım ekstra dikkat edin Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın. Şuan yanımda kızım ve ben yaşadıklarımı zor bir süreç olarak geçirdim ama sağlıklı bi şekilde yanımda olunca evladım her şeyi geride bıraktım. Allah herkese güzel doğumlar nasip etsin.