Onkd61_61-61 Hanımlar. Benim normal de yarın sezeryan günümdü ama doktor aradı çocuk doktoru yok dedi onun için başka hastaneye git dedi gitsem sezeryana alırlarmı beni bilgisi olan lütfen yazsın napıcam bilmiyorum
Haticebrck21 Onkd61_61-61 o nasıl bi şey ya ihmal bu bildiğin sürekli gittiğin doktor ise bunlar palnlı veriliyor nasıl böyle diyebilir hadi bi anda sancı olsa bebeğe birşey olsa onun hesabını nasıl verecek benim aklım almıyor hadi gittiğin yer kendi doktorun yapsın dese nolacak ya bu ihmal bildiğiniz Allah kolaylık versin size inşallah düzgün bi doktor olur da sağlıkla kucağına alırsın
SbhtYlmz Onkd61_61-61 takipli olmadığınız için başka bi hastanede başka bi dr kabul etmez die düşünüyorum.o hastanede hiçmi çocuk dr u yokmuş
Deletedmom70006 Onkd61_61-61 Cocukcu sadece yarınlık yoksa siz de çarşamba günü gidin doktor neden başka hastaneye yonlendirmis ki acil bir durumunuz mu var?
Haticebrck21 Onkd61_61-61 Umarım herşey güzel olur lütfen yarın bilgi verir misin çok merak ederim seni
Onkd61_61-61 Deletedmom70006 pazartesi gelecek doktor ilk doğumum sezeryan olduğu için buda planlı sezeryan
Deletedmom70006 Onkd61_61-61 anladım. İzin almış ya da görevlendirilmiş olabilir çocuk doktoru. Acil bir durumunuz yoksa bu haftalarda başka bir hastanenin alacağını sanmıyorum. Doktorunuz sevk edebilir anca o şekilde kabul ederler belki.
SbhtYlmz Onkd61_61-61 hay Allah çok ters olmuş ama dr nuz aslında sizi olabilcek bi duruma yönlendirmesi gerek.