Trilece Kızlar evin içi 32-34 derece yeni doğan 5 günlük bebeğim çok bunaliyor sıcaktan, klima alcak durumum yok şuan ama içerisini gerçekten soğutan derecesini düşürebilecek olan uygun fiyatlı bir ürün varsa lütfen yazın bana alayım üzülüyorum o bunaldıkca
holly Trilece valla klima en iyisi Keske alabilsen uyku modu falan var sadece hafif serinletiyo. Ben yenidoğan zamanından beri kullanıyorum klima. Haziran doğumlu bebeğim geçen sene bu zamanlar 40 günlüktü. Gündüz duş aldırıp ince giydiriyodum gece leri de uyku modunda klimayı açıp ince uzun kol tulum giydiriyodum ona rağmen yüzü gözü kızarmistı küçük sivilceler çıkmıştı.bizim iki klima var evde çok büyük rahatlık çok çok sıcaksa zıbınla cereyanda kalmayacak şekilde bırak
haklisinesracim Sadece zıbınla dursun öyle bunalma olmaz canım evin içinde, neticede güneşin altında değil çocuk. 5 günlük diyorsun soğutucu falan açma yanında bence
Trilece haklisinesracim zibinla duruyor canım ama sıcaktan huzursuz olduğunu düşündüm soğutucu açsam da gozlemli açarım yani oda ısısını takipte olup direkt üstüne gelmeyecek şekilde
Eslem_1 Hastanede ilk günlerde ben de açmamıştım hemşireler gelip hemen klimayı açtırdı çocuk sarılık olur sıcakta diye..o gün bugündür klimalı odada yatıyor hep gece gündüz ..geceleri uyku modunda oluyor tabi kontrol ediyorum haklisinesracim Trilece soğutucu hakkında bilgim yok ama umarım bilenler varsa yazarlar duş aldırıp ince giyindirin bari..