Yasminaydemir 20 haftaligim kutu kapıdan karnıma değdi bişey olurmu böbrek tarafıma doğru değdi bişey olurmu
4cocukannesi Yasminaydemir birşey olmaz canım ağrın yoksa kendini kontrol et bebek hareketini kanama v.s bende masaya otururken unutup göbeğimi carpiyorum bazen
MinnieMouse Yasminaydemir ben de 19+2 yım 2 yaşında bir kızım var ve dün koşup karnıma atladı oyun yapıyorum diye 🥲 anlık canım bayağı yandı ama bişey olmaz. Allah’a emanet bebislerimiz. Kat kat içerde güvende onlar merak etme.
Yasminaydemir kahvesever__ böbrek tarafıma doğru sert olsa ağrım olur hemen giderm ağrım yok Allah bana bağışlasın ins
Yasminaydemir 4cocukannesi ağrım yok Allah’a şükür hareket ediyor kanamam yok yarın nolur nolmaz doktora sorarım 10 gün içinden ücretsiz
kahvesever__ Yasminaydemir korkma canım dedim gibi kanaman olursa hemen git bebeğim hareketlerini hissetmeye başlamış mıydın
Yasminaydemir 4cocukannesi tamam ins kötü bişey olmaz Allah’ın izniyle hareket var zaten bide acım tansiyon düştü galiba
Yasminaydemir kahvesever__ ins yarın gitcem içim rahat etmyor hiç bir sorun yok Allah’a şükür ama içim rahat olmyr hareket etsede