Ezonunannesi16 Kafam çok karışık kızlar yardım ederseniz sevinirim. 5 aylık hamileyim alışverişe basladik yavaştan Dalin mi yoksa Mustela mi hangisini almalıyım?
Deletedmom_10 Ezonunannesi16 Mustela da içerik değiştirmiş , güvenli vs diyemeyeceğim ama dalinle kıyaslama yapmamızı istemişsiniz . Kesinlikle mustela tabiki
Bayancorek Ezonunannesi16 Mustela nın da içeriği değişmiş ama daline kıyasla ben olsam yine de mustela yı tercih ederdim. Ben incia ve ecowell aldım ikisi de temiz içerikli.
Deletedmom52620 Ezonunannesi16 mustela olabilir ama dün bir marka daha keşfettim sizde inceleyebilirsiniz green clean diye yazıyordu ona da bakabilirsiniz
Minigim24 Ezonunannesi16 dalin kullanıyordu çok fazla kuruluk yapıyor, 2 keredir doktor kontrolüne gidiyoruz maalesef egzema da oldu o yüzden mustelaya gectik ve gerçektn inanılmaz fark var mustela daha iyi
1erkekkannesiiii Ezonunannesi16 mustela daha iyi dalin in sadece bebe şampuanını alıyorum başka biseyini de almam ☺️
Haleti_ruhiyem Merhaba benim beş ay oldu çok şükür 🙏 mustela aldım ben şampuan ve pişik kremini.. bübchen diye Alman markası var onu da iyi duydum ikisi arasında mustelayı aldım ☺️
canserko Ezonunannesi16 kızım 13 aylık dogdugundan beri mustela kullanıyorum set almıştım. Şampuan (500ml) yaklaşık 6 ay gitti