turkeri-canan Merhabalar bugün doktor kontrolüm vardı 35+1 im bebek kanala inmiş normal doğum pozisyonunda dedi sizce kanala girmesi erken mi bu haftada yaşayan var mı birde kanala girip normal doğum pozisyonundaysa bu saatten sonra değişme ihtimali var mı ?
Karelinannesi turkeri-canan değişiyor canım.. benimki 32. Haftada doğum pozisyonu almıştı kanala girmişti 32 den sonra 3 kere kontrole gittim üçünde de farklıydı bi çıkıyor kanaldan bi giriyor. En son 35+4 de kontrolüm vardı kanala girmişti yine ama sanırım dün akşam çıktı önce aşırı hareket hissettim önemsemedim yattım uyudum. Gece tuvalete kalkarken farkettim resmen yan bi şekilde duruyordu karnım hatta dikdörtgen oldu yanlamasına başının tepesini ve poposunun altını çıkardı belli oluyordu dışardan
turkeri-canan Karelinannesi Yaaa bebek kanala girmiş doğum pozisyonunu almış diyince bende bundan sonra değişmez sandım
Karelinannesi turkeri-canan yani 30. Haftadan beri değişmeyen de var 40. Haftada dönen de var. Anlayacağın herkeste farklı oluyor