Serife_ee Hangi belirtiler sonrası doğumun başladığını anladınız ve ne kadar sürede doğumunuz gerçekleşti
Dln_elmas Serife_ee Bende ateş ile başladı gebeliğim hastaneye gittiğimde 39 dereceyi geçiyordu nstye girince sancılarım görünüyordu ama ben hissetmiyodum 3 santim açılmam vardı suni sancı verildi öyle doğum süreci basladi
Meryem_41 Kızlar ben 29 ağustos cuma günü kanamalı nişanem geldi normalde doğumuma 15 gün var sizce nişaneden ne kadar sonra doğum olur?
Drysmsn Öğle yemeği yerken bırden suyum geldı tabı ılk gebelıgımdı bılmıyordum tuvaletımı tutamadım dıye düşündüm tekrar yemeğe oturdum kı sırılsıklam olmuşum sancım hıc yoktu 24 saat sonunda doğmuştu kızım sunı sancı ıle
Serife_ee Drysmsn su olduğunu fark edince hemen gittiniz mi. Birde suyunuzun gelmesi dışında başka belirti olmadı mı ağrı kasılmalar falan
Drysmsn Serife_ee evet doktorumu aradım gel dedı gıttık hıc sancım yoktu suyla bırlıkte kahverengı ve kırmızı kan da gelmeye başladı sancım yoksa eve gıdım dedım ızın vermedi susuz kalan bebek enfeksıyon kapat dedı antıbıyotık serum taktılar
Drysmsn Serife_ee 23 hazıran 16:00 da hastaneye gıttım 24 hazıran 15:20 de kızım dünya ya geldı Maalesef benim dezavantajım suyum gelip sancım olmaması doktorlar suyu sancıyla beklerler kı doğum kolay olsun doye ama maalesef olmadı
Serife_ee Drysmsn benim henüz suyum nişanım gelmedi. Ama çamaşırım da ıslaklık oluyor sürekli normal akıntı mı suyum mu bilemiyorum
kullanici34 Drysmsn anladım 2 gündür belimde kalçada kasıklarımda çok şiddetli ağrılar var idar yolu enfeksiyonu testi yaptırdım temiz çıktı 34+6 dayım sancım mi değil mi bilmiyorum doktorum enfeksiyon olabilir diyor ama emin değilim