ikkrk91 Derya4152 perinatoloji ararsaniz profesör Gökhan yıldırm önerebilirim. Alaninda cok iyi bir perinatoloji uzmani. Bakırköyde kendi muayenesi var. Detayli ultrason haftanizda ya da ikili tarama testleriniz icin önerebilirim
_Melekk_ Derya4152 bahçelievler medipol derya kanza gül önceki sezeryanımıda o yaptı ilgi güleryüzlü bi doktor tavsiye ederim
Zbydde Bahçelievler yenibosnadayim bende bahçelievler devlet hastanesi iyiydi dogumhanesini kapattılar bende özele nisa Hastanesi’ne gidiyorum şimdi medipolle birleşti ordaki doktorlar iyi geneli bende doğuma yakın geçtim oraya bekliyorum.
Zbydde Derya4152 Necla Ülker hanıma gidiyorum iki kez gittim memnunum doğuma da giriyorum dedi bakalım hayırlısı. Diğer doktorlara gidenle arkadaşlar oldu memnun geneli istediğiniz ve bütçeniz hangine yeterse gidin derim
gulsahh1998 Derya4152 vallahi 5 doktor değiştirdim herseyden önce samimi içten iletişim içindeyiz surekli Allah ondan razı olsun 24 gün sonra doğumum var ve gebeliğim cok zor geçiyor bana cok yardımcı oldu
Derya4152 _Melekk_ 3 ay önce 5 aylık düşük yaşadım doktora ulaşamadım sonra ertesi mesaj attı asistanı geçmiş olsun diye başka ne aradı ne sordu daha detayıda var bu doktorun