Mrsfly Kızlar çok saçma bir soru olabilir ama gerçekten bilmiyorum ondan soruyorum, doğum sırasında doktorunuz izinliyse veya gece vakti ise yani mesai saatleri dışında doğuma geldimi, veya gelmeyen var mı? Özellikle özel hastaneler için soruyorum.
minik_koala_ve_annesi Mrsfly ben bir ozel hastaneyi aradigimda mesai disi doktor doguma gelirse 1500 tl ekstra ucret veriyormusuz
Ocean-blue Mrsfly benimki kendisi giriyor ama araştırırken bir özel hastane gece doğarsa kim nöbetçi ise o gelir. İlla kendi doktorum derseniz ekstra ücretini ödersiniz doktorunuz gelir dedi. Bana saçma geldi uzak durdum o hastaneden.
Deletedmom52620 Mrsfly geldi ondan önce gece geç saat çok doğumu olduğu için yetişemeyebilirim dedi ebeler ilgilendi doğumdan çıkıp doğumuma geldi yaptırdı ertesi günde kontrolleri yaptı içeride gazlı bez varmış onu çıkardı nasılsın dedi sürekli kendisi kontrole çağırdı özelde sanmıyorum girmemezlik neden yapsın ki ölüm kalım olmadığı sürece gelir diye düşünüyorum
Semrasular Mrsfly doktorumla görüşürken bize söylediği ilk konu buydu doğumuna kadar benim kontrolümdesin doğumuna kendim giriyorum demişti.
Mrsfly minik_koala_ve_annesi ay saçmalık bence yani, bi zahmet girsin ben niye aylarca takip yaptırıyorum yoksa.. çok tuhaf.
Mrsfly Ocean-blue ay aynen ya bencede çok saçma ben bağ kurcam etcem sonra saat gece olduğı için başka doktor gelcek. Ne anladım ben o zaman bu işten.
minik_koala_ve_annesi Mrsfly hastaneye 15 bin veriyoruz ayrintili ultrasona 1000 birde mesai disi dogum.yaparsam 1500 😅😅
Birkuzucukbeklerken Mrsfly mesai dışındaysa cagirdiginiz zaman hastaneye ödeyeceğiniz para hariç ayrıca doktorunuza para istiyorlar ilk kızımda ben sormuştum öyle demişlerdi bunu doktorunla gorusmen lazım
minik_koala_ve_annesi Mrsfly tabii o paketi almaktan vazgectim😊 suanki doktorum ise birak dogumu gecede gunduzde zaten ulasabiliyorsun ve de birsey olursa haftasonu tatil gece gunduz hic dusunme glirim hastaneye diyor cok iyi kadin
Dyg___ Mrsfly 36. Haftada beklenmedik bir anda ctesi günü akşam üzeri suyum geldiği ve gittiğim gibi doğum başladığı için o an nöbetçi olan doktor doğumumu yapmıştı. Açıkçası o an gözüm kimseyi görmedi doğum olsunda kim yaparsa yapsın modundaydım 😊
Mrsfly Dyg___ doğru diyorsun canım. Bebişinin sağlıklı ömrü olsun. Ya tonla paralar veriyoruz ya ne bilim insan diyor bi zahmet gelsin yani.. yoksa tabi doktor doktordur.
Mrsfly minik_koala_ve_annesi ay işte bende 2 doktor arasında kaldım ama hangisi öledir veya ölemidirler hiç bilemiyorum 😂 doktor seçerken bu kadar zorlanacağımı hiç sanmazdım..
Aysunnnn_ Mrsfly Bu ayın 27 sinde çok ani bı şekilde olmasına rağmen doktorum koşa koşa doğuma geldi ve ozelde yaptım doğumu normal değil sezeryan yaptım çok şükür öyle iyi bir doktorla karşılaştım ❤️
aysegul8 Mrsfly Benim doğumum 19.15 civarı oldu doktorun mesai saati bitmişti aradık geldi kendisi doğurttu
minik_koala_ve_annesi Mrsfly ben direk doktora soyledim hocam ben 20. Haftaya kadar geldim amacim meslektasinizi kotulemek degil ama benim ilk gebeligim her anne adayi gibi endiselerim korkularim var bu yuzden doktorun ulasabilirligi ve uslubu benim icin cok onemli dedim. Oda sag olsun anlayisla karsiladi cok anac bir sekilde yaklasti numarasini falan verdi. Boyle olmasaydi bunuda degisirdim ama en basinda soyledim ilk gittigim doktor komsu tavsiyesi uzerine gittim gercekten berbatti ilgi alaka sifir ve 45 dk lik mesafe vardi telefonda soru soracak olsam arkadan bagiriyor ne ordan soruyor gelsin diye bunun gibi neler yani
Dyg___ Mrsfly sağol canım amin 🙏🏻 Birde şöyle bir durum vardı benim 36+1 de kontrole gitmiştim ve doktorum bu hafta son görüşmemiz haftaya ben hastane evime çok uzak artık gidip gelmekten yoruldum diyerek hastaneden ayrılacağını ve beni başka bir doktora yönlendireceğini söylemişti. O günden 2 gün sonra ise doğum yapmıştım o yüzden de zaten evi uzak hastaneden de ayrılıcak gelmez diye düşünerek çağırma gereğide duymadım😃 hamileliğim boyunca doktordan yana hiç şansım olmadı maalesef 😐