Betul123__ Merhabalar folik asit olarak eletenal 1 kullanıyorum. Hamilelik boyunca mı folik asit kullanılıyor acaba ?
Mucizemiz-Uraz Betul123__ hamileliğin ilk 3 ayına kadar folikasit sonrasında vitamin demir ilaçları vs doktor söylüyor tabi
Elifakkara Betul123__ ben üç ay kullanmadım iki ay kullandım sayılır.Folik asitim tahlillerde fazla çıktığı için doktorum kesmişti.
Nazendehanim Betul123__ 12. Haftaya kadar elenatal1,12 den sonra elenatal 2 ye geçtim . Elenatal multivitamin olarak geçiyor saf folik asit olarak düşünmeyin ondan dolayı doktor veriyor 19. Haftadayim hala kullanıyorum
Betul123__ Nazendehanim anladım ben şuan 13+1 haftadayım hala eletenal 1 kullanıyorum 1 ay sonra kontrolüm var gittiğimde 2’ye geçirir o halde
Nazendehanim Betul123__ beni geçirme sebebi balık tuketmedigim içindi hatta ben balık yerim diye 1 i kullanmaya devam ettim, taze balık bulmak zor olduğu için 2 ye geçtim OMEGA 3 ten dolayı geçirdi yani ,12 dedim ama kontrole gittiğimde 14 haftaliktim
MihrimahVeAnnesiii Betul123__ Normalde 12 haftaya kadar kullanılıyor ama bende çok bulantı yapmaya başladığı için 10. Haftamda bıraktım doktora söyleyerek tabi