Senanr Merhabaaaaa 34. Haftadan selammmm 💐 hastane çantasına ne koydunuz hamişler birde doğumhaneye kıyafetlerle beraber battaniye de veriliyor mu
Oelrlrkmemdmd Senanr ben hastane çıkışındaki battaniyeyi ve birde müslin örtüsünü koydum ebeye vereceğim keseye
hunilimom Senanr ben hazırladım canım bebek için 5 li takım koydum artı bir de muslin battaniye koydum hemşireye direk poşet ile vericem yedek olarak da 3 tane daha takım koydum 2 battaniye daha koydum 15 bez 2 tane alt açma bezi koydum kendim için 2 pijama bir çıkış kıyafeti 1 sütyen 2 kilod koydum
GunEsila Senanr Anne için gerekli olanlar 2 takım pijama takımı İç çamaşırı Çorap Terlik Depend Ped Tarak Bir kaç makyaj malzemesi Islak mendil Kağıt havlu Göğüs pedi BEBEK İCİN 2 adet 5li takım 2 adet tulum Eldiven 15 adet bez Muslin battaniye Pazen battaniye Kalın battaniye ( Eylül sonu olduğu için koydum havalar nasıl olur bilmediğimiz için yanımızda bulunsun istedim) Emzik Islak mendil Pisik kremi Ateş ölçer koydum İlk kızımda çok fazla gereksiz şey koymuştum kullanılmadı bunlar yeterli oluyor
Semrasular Senanr 4-5 takım koydum takımların 3 tanesi penye battaniyeli. 3 müslin 1 nohut battaniye Yedek çorap,eldiven,şapka 20 adet bez 2-3 tane zıbın ve 2-3 yedek alt Hemşirelere vermek için 1 tam takım,1 bez ve 1 bende battaniye koydum.