ozlem_1-2_3 Kuşlar bugün doktora gittim İlk muayenem idi ultrason ile pek belli olmuyor dedi altta baktı ama kalp atışı daha yoktu sizce normal mi kaç haftadan sonra bebeğinizin kalp atışını dinlediniz
Deletedmom_51 ozlem_1-2_3 ben 6 haftalıktı gittiğimde kalp atışı yok henüz dedi haftaya gittim Onda da oluşmamıştı ben ne olur ne olmaz bir hafta daha bekledim 8.haftada kürtaj oldum. Ama inşallah sen duyarsın canım belki geç döllenme falandır bekle biraz daha
Minikbebegim1999 Kuzum kalp atışı görünür fakat bazen duyulmaz 8 9 haftada duyanlar var ben 7 de duymuştum
Meleeeda111 Deletedmom_51 aynısını bende yaşadım maalesef doktorunuz neden oluyor diye bi aciklama yaptimi bize bisey soylenmedi çünkü.
ozlem_1-2_3 Deletedmom_51 yaa çok üzüldüm birşey demedi doktora kese küçük dedi daha alttan bakalım dedi baktı burda dedi kese ama kalp atışı falan yoktu hiç duymadık
Deletedmom_51 Meleeeda111 yok genelde olabiliyor ilk gebeliklerde dedi. Ama ekranda bebeğim kalp atışını göstermişti bana sesini duymamamıştık bi tek. Sonra oluşmadı dedi ama vardı hareketlilik. Ben de kanda pıhtılaima var ikinci bebeğimi de 9 haftalıkken kalbi durdu öyle kaybettim. Şimdi iğne kullanıyorum inşallah hayırlı sonuçlar olur
AslanBebeginAnnesi keseyi 5te kalp atışını 8de. ama ben 6 veya 7 haftalıkken hiç muayene olmaya gitmedim. 8. haftada gittiğim için 8. haftada duydum kalp atışını. belki daha evvel gitsem daha evvel duyabilirdim bilmiyorum
1aysekaplan ozlem_1-2_3 5+4de gittim vajinal ultorson istemediğinden sadece kese gozukmustu 7+0da gittim ondada kalp atışı vardı 9.haftaya kadar duyan varmjs canim