pembesakura Sevgili anneler Kahramanmaraş merkezde önerebileceğiniz doktor var mı memnun kaldığınız,ilgili ve tecrübeli 🌺
Haticebrck21 pembesakura bahar başara vatan hastanesi ben ona gidiyorum ilgili tecrübeli sende gidebilirsin 150 TL muayine ücreti ayrıca annelik hakkı diye bi şey var fiş keserken söylersen ondan da yararlanirsin doğumunda muayine sırasında yaptırdığın test vs gibi şeylerde 2 katı ücret ödemek zorunda kalmazsın
Elifgms pembesakura megaparkta semih yancar var bende ona gidiyorum daha bi kere gittim ama ilgisi ve alakasi gayet iyiydi önder ercani tavsiye etmem
Nsrn1 pembesakura 10 gün önce Önder Ercan yaptırdı doğumumu gayet iyi, bilgili, başarılı, ilgili ve ulaşılabilir bir doktor.
Serife_hatice22 Merhaba arkadaşlar markasi hastanesi sezeryann ücretini bilen var mı acaba yardımcı olur musunuz 🥰 pembesakura
Fenciz Megapark ta derya hanıma gitmiştim canım ben bir defa memnun kalmıştım. İlçede oturduğum için sürekli gidip gelemedim sonrasında
Haticebrck21 DenizCeylin onun muayine ücreti ne kadar ve nasıl ilgileniyor ben erkek doktordan biraz cekindim açıkçası ileriye dönük düşününce çatı muavinesi vs vs
DenizCeylin Haticebrck21 ilgisi güzel muayene ücreti 220 tahliller ekstra tabi. Tecrübesine güvendiğim için onu tercih ettim.
Sahsem Haticebrck21 önder bey çatı muayenesi Yapmıyo 39+3 deyim hep ona gittim kendimi hep çok rahat hissettim ve çok memnunum doktorumdan