Hayalgokce Riskli hamilelik geciren anneler günler nasil geçiyor?Psikolojiniz ne durumda?Nasil kendinizi ayakta tutabiliyorsunuz?Ben 2 aydir kanamalar yasiyorum ve tükenmiş durumdayim😔
haticenurrr Hayalgokce cumartesi gecesi kanamam basladı o kadar zordu ki.. 2 gündür panik atak basladı resmen devamlı yatmak insan psikolojisinide olumsuz etkiliyor galiba.. rabbim su süreci saglıkla atlatabilmemizi nasip etsin, birbirimize dua edelim🙏🏻
Hayalgokce Qnl 2 ay dir aralıklarla kanamalarim oldu son 1 aydir kahve leke faln seklinde devam ediyor bitmiyor bi türlü
Nurcangurbuz İlk hamileliğimde düşük oldu şuanda tekrar hamileyim 6+2 deyim ve riskim var ilaç kullanıyorum çok korkuyorum 😔
Qnl Hayalgokce :( neden oluyor acaba ya çok korkutucu sımdı kaçıncı haftadasınız inş sağlıkla kavuşursun bebegıne
Hayalgokce Qnl kanama alani var bebegin kesesinin altında asagida oldugu icin de kan disari çıkıyor hep.18 haftaligiz.Kanama alaninin sebebi tam bilinmesede enfeksiyon diye düşünüyor doktorum (kanda idrarda enfeksiyon cikmiyor)
Hayalgokce haticenurrr evet bndede panik atak basladi vardi ama azalmsti bu süreçle birlikte artti.Doktorum bana yatmamam gerektiğini psikolojim cok fazla etkilendigi icin evde biseylerle oyalnamami kendimi yormamak sartiyla çıkıp hava alabilcgimi falan soyledi