Dija07 Kızlar sezaryen öncesi nasıl temizlik yaptınız genital bölge vs , neler yaptınız bi gün öncesinden tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ?
minisinannesiiii Dija07 benim ilki ne zaman gelceği belli değildi normal doğum olcakti o yüzden biraz pis yakalandim fazla değil ama😀 ikinci kesin sezeryan doğumdan 2 3 gün önce ağdaya gitmeyi düşünüyorum çünkü kendim alamiyorum artık göbekten dolayi eğilemiyorum sadece o bölge için gidicem diger yerleri hallederim
kuzeymomsss Dija07 ne yaparsanız yapın doğuma girmeden önce ebeler jilet ile üzerinden geçiyor yani bende öyle oldu çok saçma ama 🤷🏼♀️
Halime90 Dija07 aynaya bakarak evde kendim ağda yapmışdım 4 5 gün kala . Yatış Günüm belliydi normal doğm olacakdı.
Eslem_1 Dija07 doğuma gittiğim gün temizlemiştim hep kendim temizledim normalde tüy dökücü krem kullanırdım ama gebelikte gillette venüs kullandım hem pratik hem de uzun vadede etkili..
Sule_55 Dija07 benim de cuma sezeryn ins. Dün gittim agdaya hallettim wala ne olacağı belli olmaz son günler die😄
Dija07 ikramomm doktorda bisey demedi bu konuyla ilgili internete baksan zaten facia neymiş bir hafta öncesine kadar ağda jilet olmazmış oldu ya pis pis gidip bi de o gerginliği çekelim 🤦🏻♀️
ikramomm Dija07 ben valla bir gün önceden yaptım sonuçta 40 gün korkudan çoğu Kadın aklına bile getirmiyor almayı