Sevval Herkezin doğum hikayesini okuyup inşallah bnde yazarım diyordum şükür banada nasip oldu çok zorlu doğum oldu ama hayırlısı böyleymiş dedik 15 Eylül gecesi saat 4 de başladı sancılarım eşime hiç bir şey demedim desem hastaneye götürecekti çünkü sancıyı sabah 9 a kadar çektim en sonunda banyoya girdim çıktım agrım hızlanınca eşimi kaldırdım ablamıda aldık hastaneye gittik ilk defa alttan kontrol oldum çok zormuş ebe zorla baktı kendimi çok kastım neyse 3 cm açıklıkla yatırdılar odaya çıktım 2 saat içinde açılmam 8 cm oldu doktor ilk doğum oldugu için 10 cm olmasını gerektiğini söyledi ama böyle bir ağrı olamaz saat 4 e kadar sancı çektim 10 cm oldu ama bebeğin kafası aşagı inmiyor ebeler doktoru çağırdı doktor baktı açılmaya acil sezaryen olacak dedi beni apar topar hazırladılar istemsizce ıkınıyorum bu arada bana ısrarla ıkınma diyorlar ama olmuyor bebeğin kafası şişer dediler ama şişmişse bu zamana kadar çoktan şişmiştir ddim ve sonunda sezaryen oldum bu arada yalvarıyorum artık dayanamıyorum beni sezaryene alın diye ağlıyordum nyse doğumdan çıktım 5 bucuk gbi tansiyonumu düşüremediler bebegimide küveze almışlar zorlu doğum yüzünden hem solunum sıkıntısı hemde kafası şiştiği için 1 hafta bebeğim küvezde yattı çok şükür evimize geleli 3 gün oldu yanımda yatıyor meleğim çektiğim bütün acılara değdi kusura bakmayın biraz uzun oldu 🤗☺️💙
Sevval Suzannnn tş ederim canım devlete gittim sonra özele geçmek istedik açıklık fazla olduğu için göndermediler
Yeniievli Ayy 10 cm açılmaya rağmen sezeryan :( hayırlısı böyleymiş.rabbim sağlık sıhhat versin inşallah canım.
Sevval Yeniievli amin inş aynen öyle 10 cm açıklıkla sezaryene alındım insanı üzen o ama hayırlısı böyleymiş ☺️
Suzannnn Sevval bebeği yıkayıp ta veriyorlar silip te mi ve sezeryanla için yada herhangi bir ücret ödeme yaptın mi