Gozde066 Kesin olmamakla birlikte bugün cinsiyetine doktor erkek dedi ama belli olmaz haftaya tekrar gel bakalım dedi. Benimle aynı durumu yaşayan var mı kızlar ? Tekrar gitsem değişiklik olur mu ? Bi oğlum var içimden hep kız geçiyordu hayırlısı 🙏🏽
NurrrH Gozde066 kzıımda hep erkekti detaylıda kız olduğunu öğrenmiştim. Tabi değişiklik olabilir. Ama pipiyi vs gördüyse çokta değişmez.
Merymklc Gozde066 12 haftalıkken pipiye benziyor değişebilir dedi eylülün ilk haftası randevum ozmana kadar kesinleşir dedi bakalım 🥹 Allah herkese kalbındekını gönlündekini versin 🌺
Gozde066 minisinannesiiii tabiki öyle de böyle bi durumla karşılaşan var mı erkek diyip kız olduğunu öğrenen ondan merak ettim yoksa erkek , kız önemli değil 3. Çocuğu istemediğim için bunda hep kız geçiyordu içimden hayırlısı 🙏🏽
minisinannesiiii Gozde066 valla bende hiç istemiyorum 3.yu doktor kiz dedi bide oğlum var ama icimden hep erkek geciyo benimki insallah dönmez insallah sizinki de döner 😀
Gozde066 Dyg___ inşallah hayırlısı olsun kesin konuşmadı doktor ama çıkıntı var dedi içime hala kız doğuyor 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
01ikra Gozde066 Banada 12. Haftada erkek olabilir bi çıkıntı gördüm dedi ama 14.haftada kız dedi büyük ihtimal
Gozde066 01ikra bana da aynısını dedi bizde 13 haftalığız çıkıntı var dedi ama emin olamadı. İnşallah hayırlısı olur 🤲🏼🤗
01ikra Gozde066 Amin inşallah bende değişir mi diye çok merak ediyorum bir kızım var birde oğlum olsun isterim tabi öncelik sağlık