Mrsfly Merhaba kızlar, gebeliğim henüz çok yeni, Medicalpark da Funda Salihoğlu Sarıcalı ya mı yoksa Dr. Ümit Aydına mı gideyim bi türlü karar veremedim, tanıyan ve fikri olan bilgi verebilir mii?
Neslihan5241 Mrsfly Ömer beyde çok iyi bir doktor kız kardeşim orada calisyordu çok iyi bir doktor olduğunu söylemişti.
Tgccan Mrsfly bende medikale gidiyorum Ünal Türkay doktorum çok memnunum funda hanıma kuzenim gitmişti oda çok memnun kalmıştı ama ümit hanım hakkında bi fikrim yok malesef
Mrsfly Tgccan funda hanıma yakın bir arkadaşım da gitti çok tatlı biri ama biraz tezcanlı dedi, o tezcanlı ben tezcanlı nasıl olur bilemedim 😂😂
Tgccan Mrsfly bazı durumlarda sakinlik isteyebilir insan 😃 gerçekten doktor önemli sonuçta bi yol bu hamilelik ve en iyi rehberi bulmaya çalışıyorsun 😊
tecrubesizanneadayi12 Mrsfly peki ilgi alaka ve bilgisi nasılmış ? Doktor arıyorum bulamıyorum ya düşün düşün kafayı yiyeceğim artık😬
Neslihan5241 Mrsfly aynen çok iyi bir doktor Muş ama. Maddi durum yüzünden devlete gidiyorum bende Darıca’da Alper felekogluna gidiyorum.
Burcuu41 Mrsfly ünal beyle hasan terzi alanında en iyisi çok da güleryüzlü ve ilgililer şiddetle tavsiyemdir
Mrsfly tecrubesizanneadayi12 ben pazartesi gittim muayeneye. Gerçekten hızlı hareket eden biri ama seni başından savmıyor sadece yapısı itibariyle hızlı hareket ediyor ve hızlı konuşuyor. Çok sevecen birisi. Bilgisi de epey iyi yani ölçemiyorum tabi ama bana tatmin edici geldi :)
tecrubesizanneadayi12 Mrsfly ya çok kararsız kaldım o hastanede mine hanım ve ümit hanımıda çok beğeniyorlar artı birde funda hanım eklendi sanırım😄😄
Mrsfly tecrubesizanneadayi12 mine hanımı hiç duymadım, ümit hanıma gidecektim aslında ama randevu yoktu.