Raze Güzel anneler nasılsınız ne gibi değişiklikler oldu karnınız çıktı mı ben endişelerim den kurtulamıyorum hep içimde bir kuruntu var keşke her gün bir haber alabilsek 🥰
Yarenn92 Raze ben 17 haftalık hamileyim ama bebeğim 1 hafta ileriden gidiyormuş 18 mi oluyorum onu tam bilmiyorum 😀 göbek aldı başını gitti 🙈
Hamideersin Raze 14+2 oldum yarın kontrolüm var devlette cinsiyeti söylemez diye düşünüyorum siz öğrendiniz mi özele mi gidiyosunuz devletemi
Ebbruc Raze 15 haftalığım ve her gün acaba iyi mi diye kendimi yiyorum, Cumartesi görcem inşallah 🥰 göbüküm de bazen maşallah 5-6 aylık bazende minicik
derin1derin Raze benim de 16+3 kötü düşünmemeye çalışıyorum ama bazen endişeleniyorum iyi mi acaba diye elimde olsa doktorun odasından çıkmicam hiç 😂 bazen ağırlarım oluyor çok baskı falan hissediyorum ama dinlenince geçiyor
Raze Yarenn92 Allah kucağına almayı nasip etsin benimde doğum Ocak da olcak merakla bekliyorum randevu günümü 😍
Amara_2019 Ebbruc wallah bende öyleyim 18+1 haftalik olduk her gün acaba iyimi diyorum benim de karnım bazen çok var bazen sanki kayboluyor
Senazeynep34 Hamideersin Yani ikili taramada radyoloji uzmanı sordu cinsiyet görebiliyorum söylememi ister misiniz diye, bizde tabii dedik söyledi 😊 Değişmedi de cinsiyet. Erkek çocukları kolay gozukuyormus ama ondan sanırım
Ebbruc Amara_2019 belirsizlik çok can sıkıcı, hareketlerini de hissetmiyorum ki iyi mi değil mi bileyim 1 ay falan daha yerim kafayı böyle