Merve1987 Hikaye yazma sırası bana geldi çok şükür ama öyle çok uzun beklemeyin pek hoş değildi hikayem 🙈 dün 19.00 sıraları nişanım geldi ve bi saat sonra sancılarım düzenli olarak gelmeye başladı. Sabaha kadar uyumadım 10 dk düştü ve hastaneye geldik. Doktorum açıklığıma baktı 2 cm dedi eve göndereyim mi diye sordu ben istemedim çünkü bi buçuk saatlik mesafede evimiz. Yatış yapıp suni sancı verdiler hızlandırmak için ondan sonrasını ayrıntıya girmek istemiyorum çünkü her Doğum aynı olmaz. 4 cm’den sonra epidural istedim ve müthiş hızlı ilerlemeye başladı açıklığım hatta doktorum Doğum haneye koşa koşa zor yetişti 🙈 2 ıkınmada prenses kızım kucağımdaydı çektiğim tüm acılarım geçti o an. Kesi atılmasına rağmen ıkınmamın hızına yetişemedikleri için yırtıklarım olmuş.ama önemli değil kızım sağlıkla geldi ya o bana yeter. Allah bi avazda kurtarsın derler ya gerçekten avazım çıktığı kadar bağırdım 🙈 darısı siz bebişini bekleyenlere olsun. Uzun yazmayacağım dedim ama yazmalara doyamadım sanırım ☺️ Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏🏻🙏🏻