Aloneanqel maalesef o canım ikizlerimde ilk ona gidiyordum cok iyiydi 3aydan sonra sehir degişikliliği nedeni ile Baska doktora gittim o doktor ihmalinden erken doğum yapıp kaybettim bunda tekrar gittim hamile oldumu inan bilmiyordum adet günümdü kanamam oldu 10gün sürdü gittim beta falan baktı maalesef düşük yapmıssın dedi şu gün geri gel dedi o gün gittim değerim tamamen düşmüştü düşük bitmiş dedi 5 gün sonra geri bende belirti oldu test yaptım evde detsim pozitif cıktı geri gittim bana imkansız yeni düşük yaptın dedi gene de bakalım beta dedi betam 100 cıktı ikizmiş demek ki dedi ama buda sağlıklı değil dedi neyse Bi kac gün sonra gel dedi gittim 180 faln olmustu yavaş artmış dedi kanamam da vardı eve git progestan kullanma bırak ilacları git düşük yap dedi bana neyse eve gittim Bi sorun yok bi kac gün sonra geri gittik eşimle beni görür görmez sana ben düşük yap demedim mi dedi sağlıklı Bi gebelik olsaydı o zmn o değer 180 değil 1000 olacaktı dedi eşim sinirlendi tutu kolumdan cıktık ibnisinaya gittik orda bana usg ile baktı Mustafa bey ondan Allah razı olsun ulturasyonda kese falan yok dedi alttan bakim musaden varsa dedi olur dedim alttan baktı keseyi gördü kese var ve Rahim iceri sinde dedi tüplerde değil dedi Bi beta bakalım dedi eger beta düşükse sağlıksız dır dedi sağlıksız sa sana ve eşine ilac veririm dedi vitaminler dedi daha sonra tekrar denersiniz dedi neyse beta bakıldı ve 6000 bin cıktı sağlıklı dedi su gün tekrar gel dedi gittim yine ulturasyonla gözükmedi kese alttan bakarak kese ve bebegi kalp atımını dinledik hemen ilaclarımı yeniledi kan sulandırıcı falan ne gerekse verdi onun sayesinde suan 27+1olduk cok şükür önce Rabbim sonra onun sayesinde oldu tabi ben cok riskli gebeyim yok yok bende dosyada bisürü sorunum var ama sagolsun güzel ilerletti beni hicbi zamn terslemedi güler yüzle karsıladı gecenin 1.2 sinde kanamam var die aradım oldu hemen hasateneye geldi kendi baktı demem o ki doktor cok önemli kızlar ben Ferhat yüzünden kaybedicektim bunuda. Ve biz o gün bebegi görüp kalp atımını duyunca eşimle yanına gittik Ferhatı ulturasyon fotoğrafını da yüzüne fırlattı eşim senin sağlıksız git düşük yap dedini başka hastane başka doktor toparladı dedi birdaha aynı hatayı başkasına yapmayın dedi biz ikizlerimi i kaybettik ardına bir. Düşük yaptı bunu da kaybettiricektiniz bize diyerek tartısı şikayet etsek elimizde delilerde vardı ama eşim etmicem işinizi düzgün yapın dedi uyarıda bulundu yanında hatta hastası da vardı hastasını cıkarttı eşim azarlayınca kendisini. Biz böyle kötü Bi anı yasadık umarım başkaları yasamaz