Baharow sıcak suyla leğenle havluyla 10 tane doğurmayacaksın yavrum, ne idrar sarkması organ genişlemesi senin bedeninin olayı bu her ay hamile kalıp doğum yapmaya hazırlanıyorsun hamile kalamadığın için adet oluyorsun vücut mekanizması doğurmak üzerine yani, doğumun yolu da belli dünya kurulduğundan beri aynı bu şekilde sezaryen yeni bir mevzu. Doğum kanalından çocuğun geçmesi bile senin beynine milyonlarca hormonun aynı anda gitmesi demek bunun o an ve ilerideki hayatında sana psikolojik olarak kazandıracağı çok şey olacak. Organ kendini yeniliyor ben normal doğum sonrası 40. gün ilişkiye girdim eşim genişlik falan yok gayet normal ve iyi demişti zaten ben de hissetmedim genişlik. 30. haftadan sonra her kadının genişliyor zaten fark etmissindir ama doğum sonrası kendine geliyor. Oram buram bozulmasın diye sezaryen olma bahsi biraz saçma çünkü sezaryende de alt karın deforme oluyor, olmuyor diyen kadınlar var bende olmadı bak dümdüz diye gösteriyor karnını hiç düz falan değil görüyorsun yani. Sen organ bozulması mevzusundan girdiğin için bunlardan bahsediyorum, sezaryende bozulma daha çok. Ama korkuyorum normal yapamam dersen zorlama zaten.