aryadamla Sibelklk28 teşekkür ederim bol bol bunlarla besleneyim o zaman😇 kalsiyum ve magnezyum desteği de verdi doktorum sütünü etini yoğurdunu eksik etme dedi 😁
Sibelklk28 aryadamla ben hiç yoğurt ve süt yemiyordum. Doktor 2 hafta geri deyince zorlada olsun süt be yoğurt yemeye başladım muzuda günde 2-3 tane yedim
damla-6992 Gezgin4592 Daha belli değil de kilosu çok ilerde olursa muhtemelen sezeryan der öyle bir izlenim oluştu bende. Çünkü irilesirse daha normal beklemeyiz dedi
Gezgin4592 damla-6992 doğrudur canım o zaman hayırlısı neyse o olsun hem sizin için hem bebiş için 🤗🤰
myymiray Sibelklk28 evet bugün çatı muayenem vardı. Çatım biraz dikmiş çok geniş değilmiş. Bu hafta kendiliğinden doğmazsa haftaya zor olur dedi. Kilosu çok değil ama kafa ölçüsü 39 hafta ölçüsünde. Bakalım bu hafta bol yürüyüş ve pilates topu egzersizi yapacağım, gelmezse pazartesi için sezeryan randevusu verdi 🥰 sağlıkla ve kolaylıkla gelsinler inşallah 🤲😍
Sibelklk28 myymiray bende çatı muanesi yapıcakmı ne zman yapıcak diye bekliyorum vallahi. Sağlıklı gelsin inşallah 🙏🏻🌸
Efnanada Bezelyem15 merak etmeyin ufaklık biraz daha büyümeye başlayınca iştahınız düzene girecektir ilk gebeliklerde erken göbek çıkmıyor şişkinlik ve gaz olabilir ya da bünye ile alakalı olarak rahimin üzeri az bişey şişebiliyor
GlsMila Meliisa 35+0 da 2650 49 cm boy vardı bizimki sanırım zayıf uzun olcak eşimle benim gibi 10 kilo aldım daha cuma günü tekrar gidicez 🥰