Burcumstk 30+2 yiz bebeğim 2 hafta önden gidiyor 2 kilo olmuşuz bugün doktora gittim 🤷♀️❤️Doğuma kadar kaç kilo olcaz acaba
AysegulArici Mer2ve hergun muz ez içine ceviz ve az pekmez at kuzum doğum zamanı. Gelmiş sanki bebes kilosu az gibi ama sağlığı iyiyse kilo çok önemli degil
ebrulegarci Mer2ve 31+5 günlüken 1550 kg bebeğinizin kilosu az geldi haftasına göre neyse pek önemi yok benim haftamda olan 2 kg sağlık daha önemli kilo her türlü alınır
Bezelyem15 Biz henüz 10 haftalığız. 🍓 Kadar işte 😍 yalnız aşırı iştahsizim. Bebek zayıf olur diye korkuyorum. Sağlıklı ve kilosunun ilerde iyi olması için napabilirim ne yemeliyim. Et tavuk vs hiç yiyemiyorum. Vicdanım da rahatsız bu konuda 🙁🙁
Efnanada Bezelyem15 Ilk başlarda iştahsızlık kilo vermek normal canım bende 4 kilo vermiştim 20. haftadan sonra kilo almaya başladım
Meliisa Bezelyem15 ilk zamanlar olur 10 haftalıksın daha :/ valahi bende iştahsızdım tiksinme vardı o günler dolabın kapağını açamıyodum yani bazı zamanlar bulantılar oluyodu bazen canımın istediğini yiyodum bazen de yağlı yiyemiyodum hiç bi yandan istifar fln atlattık şükür tamamen şimdi canımın her istediğini yiyorum ama 1 tabaklık yemekle doyuyorum yani daha almıyo aralıklı ara öğün vs toparlandım inş sizin de geçer ya bünyeden bünyeye değişiyo ama yememezlik yapmayın ufak tefek atıştırın
Bezelyem15 Efnanada çok fazla bir şey yiyemiyorum ama karnım çıkmaya başlamış. Karnın şimdiden çıkması normal mi peki canim. Yeni 10 haftalık olduk cunku