IlknurKuru Aynis açılma sancı yok.Hastsneye yattık suni sancı verecekler sabahtan.Hsyirlisi ile doğar inşallah
damla-6992 Satibulgen 🙏. Aslında özellikle bisey yapmıyorum. Doğal beslenme taraftariyim ben ondan sanırım. Yoğurdu bile kendim yapıyorum. Hazir gidalar tuketmiyorum. Istemesem de alıyor bebeğim 😅. Genetik de olabilir dedi doktor.
Baharsss GoktugAlp cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum kuzenimle aynı haftalık hamileyiz o çok kusuyo sabah akşam ben şeytan kulağına kurşun 1 hafta sabah bulantısı yaşadım 😂 hatta dedilerki onunki kız seninki erkek… erkek bebekte sabah bulantısı olurmuş doktora gittik kıza benziyo dedi kuzenimede kız dedi bence bünye vücut meselesi
Fatmanur__ Meliisa ben şu an 28+1 haftalığım ama en son bir hafta önce kontrole gittim yani 27 haftalıkken kilosu 918 gr dedi doktor iyi mi yoksa az mı
Sblonbs gorky 28.haftadan sonra kaç kilo aldığınızı hatırlıyor musunuz acaba, ben 22.haftaya kadar hiç kilo almamıştım diye aşırı saldım, birden 7 kilo aldım şu an 28.haftayım aşırı kilo alırsam korkusu başladı