Zeyzeyp Meliisa yok cnm önemli olan annenin kilo alması degl ki önemli olan bebişin kilo alması yedikleri bebişe yarıyor bebişin kilosu iyise annenin kilo alması gerekmiyor cnm
babee1mom Meliisa eğer bebek kilo alıyorsa hiçbir sıkıntı Olmuyor 😇 yanlış bilgi verip anneleri üzmeyelim ☺️ 20 kilo alıp bebeği 2 buçuk kg doğanlar da var 🥹
Meliisa Semraaaaaa 25 haftada gelişiyolar zaten tam gr iyi ideal sıkıntı yapma daha kilo alır geliştikce
GUNESDUNYA Meliisa 22 haftalığım.9 kilo aldım bebeğim 500 qram..neden. bilmiyorum şişiyorum.inşallah doğumdan sonra gider
Ummu_gulsevinc GUNESDUNYA bende 22 haftalıgim 5 kilo aldım doktorum buna bile fazla almışsın dedi siz çok daha fazla almışsınız dikkat edin yinede hamilelikte kilodan fazla ödem oluyor normal de
GUNESDUNYA Gltanesi az kilo almısın.bebek hasıl kilosu iyimi? Bizim gelinde hamilə olunaca kilosu gidiyor.zayıflıyor.amma maşallah bebekler iyi olunur.
BurcuMusti3107 RabiaNur2 yaa öylemi maşallah sağlıcakla gelsinler 🥰 doğana kadar kaç cm olurlar acaba şimdi böyleyse daha 2 buçuk ayımız var 🙈😂