Ebbruc Heja2121 pantolonlarıma bende sığamıyorum hamile pantolonu giyiyorum 4-5 haftadır ama 1 kg vermiş görünüyorum tartıya göre anlamadım 😂
babee1mom Meliisa eğer bebek kilo alıyorsa hiçbir sıkıntı Olmuyor 😇 yanlış bilgi verip anneleri üzmeyelim ☺️ 20 kilo alıp bebeği 2 buçuk kg doğanlar da var 🥹
Meliisa babee1mom cnm bebek kilosuna bakmadım sordum da o alıyosa sıkıntı yok anne kilosundan düşüosa daha gidememiş anne
Limonzeytin babee1mom onlarıda yiyorum 😁 yemedğim bişi yok iştahım açık 😁 ama benım bebiş minyonmu olacak acaba anlamadm kiii ben gibi 😁😁😁 tşk ler
Meliisa Ebruka02 tabi ki ama beslenmesi önemli belki gelişemiyo sıkıntılı olur sizin kaç haftalık bebeğiniz
Ebruka02 Meliisa 30 haftalık her yerde bu haftalarda 1400 gram civarı olacağı yazıyor bebeğin kilosu için doktor da her şey yolunda dedi ben zaten düzenli besleniyorum o yüzden kafaya takılacak bir şey yoktur diye düşünüyorum:)
Meliisa Elfergvn yavaş yavaş alırsın yemeği eksik etme hem sen kilo hem bebiş beslenir sıkıntı etme daha gelişmesine var 😁
Nedemekgebeyim 13 haftalıkken doktor 200 gram yaklaşık dedi. 57 kiloyla gebe kaldım şuan 62-63 kiloyum
Dilos6342 Gltanesi ben de o haftada 3.5 4 kilo almistim. Merak etme 2 farklı doktor o zaman çok iyi demişti bana. Kilolu hamile kaldım bu arada, insülinde kullanmaya başladım. Şuan 31+3 5 kilo almışım toplam Hiç kilo vermedim bu arada
Meliisa Ebbruc olması gereken bol rahat şeyler 😅 bende elbise fln bol pijama şort giyiyom pantolonu severdim ama şuanlık giyemiyorun melesef kızlar bol kıyafet en rahatı
Ebbruc Meliisa ya ben çalışıyorum elbise falan giyme şansım olmuyo bi yere giderkende tayt falan giyiyorum evde zaten şortla donla dolaşıyorum 😂😂
aylinpalaa Berna0000 evet yani algea yağı vermişti ama ben çok kullanamadım ek takviyeleri midem pek kabul etmedi düzenli olarak kan verip değerlerime baktırıyorum