Faakyuz24 Gltanesi ben 38. Haftam girdim 4 kilo aldım sadece bebeğin gelişiminde kilosuda iyi gidiyor senin kilo alıyor olman bebeğin sağlıklı yada sağlıksız olduğu anlamına gelmez ki
Mihra22asiye Olmazmı bugun gittim doktora eli kulağında dedi ya bir iki güne yada bir hafta içinde dogacak dedi sancılarım cok fazla uykumdan uyanıyorum artık Allah yardımcımız olsun
Sumeyyenurc Sata göre 35+1 günlüğüz— 49 cm 3050 kiloydu 3 gun once gelişimi de 36+6 idi şuan gelişimimiz 37 yi gecti bilmiyoruz ne olacak♥️Erkenolabilir dedi doktorumuz durusundan kaynaklı ayağını cikarabilir dedi ama benim umudum var dönecek baş aşağı inşallah
Sumeyyenurc Kendimde 47 ile hamile kaldım 64 oldum şuan son haftalardayiz artık bu kadar kilo almam ilk hamilelige göre cok normalmis hayirlisi olsun o kadar kiloluda durmuyorum alalhtan akrnim sismiş gibi birtek🥲
Limonzeytin 36 ya girdim bugun gittim doktora bebeğim kilo olarak ufak sanırım herşeyde yiyorum aslında 2750kg olmş. Boyu 48cm. Ben 12 kilo aldım.Napsam ne yesemde daha bu bebiş kilo alsa anlamadmki🙄
aryadamla Ebruka02 hmm acaba benim 30 hafta 5 gün diye mi bana kilosu geride kalmış dedi 1700 civarı olması gerektiğini söyledi 😒