Mebus Son adetimin ilk gününün üstünden 24 gün geçti kaset test yapsam çıkar mı ? Erken gebelik testleri doğruyu gösterir mi hangisi daha iyi
_ozlmm Mebus ikisini de dene istersen ☺️ Ben adetime 6 gün varken erken gebelik yaptım silik çıktı ertesi gün kaset test yaptım onda da çıktı
Mebus _ozlmm adetimde bazen gecikmeler oluyor 3 4 gün mesela bazen günü gününe oluyorum. Testlerin bununla bi ilgisi olur mu mesela bu uygulamanın çizelgesinde 23. Günde testte çıkar diye gösteriyor ama 24. Günündeyim ama 3 gün önce test yaptım çıkmadı
Mebus _ozlmm diyetteydim korunmadık hamileysem diye sporda yapmıyorum detoks suları falanda içmiyorum. Bir an önce öğrenmek istiyorum hamileysemde 🤭🤣
_ozlmm Mebus evet insan öğrenmek istiyor 😂 Yani aslında var ise çıkar diye düşünüyorum isterseniz kan verin o daha kesin sonuç veriyor
Mebus Aysehsdmr uygulamanın sağ altında daha fazlası yazan yerde hamilelik çizelgem diye birşey var orada yazıyor
Mebus Aysehsdmr yumurtlama dönemi 19. Başlıyordu son ilişki 17 sinde oldu bida göreve gitti eşim yumurtlamakta denk gelmedi yani. İlk defa korunmayı bıraktık o yüzden bilemiyorum sadece kasıklarıma ara ara ağrı giriyor