112268 Aag06 kız resim olsun dedim üstünde ek para verdim bide gerçek resmi koymuş neyse de yanına hiç yer koymamıs resime delik açıp mum mu koyayım üstüne ne yapayım hahahahaha 🤣🤣
Aag06 112268 ahhahahhaah ay cok komik yaaa kiz valla bosver mumu falan sen ya boyle guzel olmus hic bozma elinde tut mumunu 😂
112268 smallbaby aman bizimki de mumsuz olsun ne yapayım en kötü 🤣🤣🤣 kız evde browninin üstüne bir mum koysam ona üflese ne üflemeymis ha
papatyannaa Mumu pastayı goturdukten sonra koyarsan çok göze batmaz bence. Minik bi kulağın görünüyor orasi olabilir sanki :)
112268 seda2209 aaaaaa bunu hiç düşünememiştim vallahi çok mantıklı zaten tek yer orayı bırakmışlar nasıl göremedik kaç kiziz şurda bir siz görmüşsünüz vallahi 🤭🤭🤣🤣
mylittlebabym Evde yapsaydın keşke, eminim daha güzel yapardın. Heryeri krem şanti ve boya. Hele o güller ve yeşil yapraklar :( sakın yeme onları miden bulanır. 🙄
112268 Dilarac kız pastaya yorum yapan insanlar var vallahi hiç kale bile almıyorum krem şantili ıy yeme yazmış sen yeme sana ıyyyy geliyorsa bana hiç ıyyyy gelmiyor ayrıca yiyeceğim bir dilim pasta onun kaygısına düşmüş 🤭 vallahi bu insanlar bir garip
112268 Dilarac olabilir 🤣 şurada iki eğlenip gülüyoruz soru sordum ne güzel gırgır şamata fena mı oldu 🤣🤣🤣🤣
112268 seda2209 ayyy saol kuzum vallahi kurtardın sen beni kenara doğru yapıcam ahahahha mantıklı geldi 🤣🤣🤣