kfulya1905 Canlarım daha önce de post açtım nişanım geldi diye. Bugün kontrole gittim biraz sancılarım vardı. Nst de biraz sancı çıktı ve 1 cm açıklık olduğunu söyledi doktor. Bu gece sancın çoğalır senin rahmin de gevşemiş genişlemiş dedi. Dediği de oldu ufak ağrılı sancılar var şu an yarı düzenli yarı düzensiz.. 10 dakika da bir olursa ben vınnnn hastaneye. 😍😍❤❤
Betus93 kfulya1905 ben hastanedeyim. Sancilarim geldi. Oglen nisanim geldi. Biz erkenciyiz biraz ama🙄
Buse01 kfulya1905 canim dusa gir sıcak dusa ama comel kalk comel kalk devamli dustada ve dustan cikincada devam et ilerlicek emin ol acilman
Nnzhktt kfulya1905 sağlıkla al kucağına inşallah 🤗😍 rabbim bi avazda kurtarsın doğum da dua etmek nasip olur inşallah
Cekun kfulya1905 ya allah yardımcın olsun bendede 00 00 Dan beri var sancılarım ama 10 dk bi kaç kez oluyor şok şiddetli degil acaba napsam duzensiz gelip gidiyor devamlı
Babies16 kfulya1905 bend ehala beklemedeyim 38+3 le. Dun Nisan geldigind ebelimde hep bi agri vardi bugun oda yok 😊
kfulya1905 Babies16 benim az az suyum geliyor. Yine kanlı su geldi. Hastane çok yakın. Sancılarım çoğalsın gidicem.