2prensesannesiiii sağol canım Allah razı olsun. Anlatayım tabi Aslında benim hikayem çok değişik başladı 2020 yılı Kasım ayı.. bir bebek müjdesi aldım ki kendimi Dünyada bir tek Hamile benmişim gibi hissettim, tabi bu süreç hep sıkıntılı oldu 2 ayda kanama yaşadım, bebeğimin kalp atışını duymak bile nasip olmadı bana ve 2021 yılı Ocak Ayında sonucu kürtaj oldum.. Bütün sorduğum kişiler ilk gebeliklerde genelde olur dediler Ben de artık yapabileceğim bir şey yok diye sabırla diğer gebeliğimi bekledim.. 7 ay sonra yeniden hamile kaldım Korku,heyecan, endişe bütün duygularım karışıktı..Doktor dedi kalp atışını duyalım artık akar gider ondan sonra diye, 7 haftalıkken kalp atışını duyduk tabi bizden mutlusu yok, O kadar güzel bi duygu ki bi can taşıdığını o an hissediyorsun.. iki hafta sonra kontrole gittim tekrar başa döndük. Doktor bakıyor ekrana ben doktora bakıyorum.. uzun bir sessizlik.. Dedi kalp atışını alamıyorum.. ekrana bakıyorum İnanasım gelmiyor, acaba hareket etsem çok, hani sanki büyümüş gibi tatlı yesem olmaz mı diyorum ama yok yok yok.. olmayacaksa olmuyor, bir de bebeğimin başı ayakları Da bellİydi, bunda da kürtaj oldum ve araştırmaya başladım neden oluyor diye.. iki buçuk ay genetik sonucu bekledik bir tek kanımda pıhtılaşma çıktı ilaç kullanmaya başladım dedim ki oh bu sefer ilacımı da kullanıyorum inşallah her şey düzene girecek.. Nisan ayının başlarında bi mide bulantısı dedim ben kesin hamileyim.. gittim test yaptım evet gerçekten de hamileyim dedim oh bu sefer güzel ilacımı da içiyorum artık düzene girecek her şey.. kan testi verdim değerim 23… kocaman bi soru işareti, hiç diğer hamileliklerimde böyle bir şey görmemiştim hep değerlerim yüksekti.. dedim iki gün daha bekleyeyim 2 günü geçirdim ama yine hayatımın en zor zamanlarından biriydi. Değerim 8e düşmüş ve kimyasal gebelik yaşamışım. tabi yine bir hüsran.. aradan iki ay geçti ben hamile gibi hissediyorum ama etrafıma da yansıtmaya korkuyorum sonra hamile olduğumu öğrendim 5 haftalıktı öğrendiğimde biraz da erken yumurtlamışım değerim yüksekti. İnşallah bu bebeğim sağ Salim kucağıma alırım Allah isteyen herkese nasip etsin kimseyi bu yolda imtihan etmesin. Tabi ben kiloluyum bi de bütün hamileliğim hep diyetteyken tuttu. En son 10 kilo vermiştim bebeğimi öğrendiğimde işte kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum şuan 3.ay bitmek üzere Allah nasip ederse.