2prensesannesiiii Deletedmom_85 hahhaha valla bunun videolarını izleyerek öğrendim ben 😂oyuncak bebeğiz sanki ya öf çekecek çilemiz varmış aman be🥺🥲
2prensesannesiiii Deletedmom_85 mutiii biz yarın hocaya gidyoz kocamın dedesi hoca ona gidecez 😰 ve bunu kociş teklif etti ben gece sıçrıyorum diye ahhaba😂😂😂 gidelim dedim ama korkuyorum ben bacı 🥲🤭🤦🏻♀️❤️🔥 aaaaaayyy kalbime inecek şeyler demesin sonra bu hoca böyle 🤦🏻♀️😂
2prensesannesiiii lale_bal o da kanı sulandırırmış doktor mu yazdı canım bana dedi ki pıhtı çıkarsa yüksek gebe kalınca her ay göbekten iğne bile vurulabilirsin belki dedi düşük önleyici 🥲🤦🏻♀️
hulya_6363 2prensesannesiiii 2 ayı bulmaz canm benkine 1 ,1,5 aya anca çıkar denilmişti ama 2,3 haftaya çıktı soncuum .kan pıhtılaşma içinde ayrıca önceden baktırmistim onada 1 aya çıkar denildi 10 güne çıktı sonucu
2prensesannesiiii frdclk dini açıdan karabasan gibi bişey bu bebek olunca düşürmeye çalışıyor tıpta yeri yok ama doktorlar güler buna sadece tahliller temiz çıkar bişey yoktur doktorların tek açıklaması bazı düşükler sebepsiz olur der ama sebebi sübyandır 🥲
Tomrishatun Deletedmom_85 kiz ben yaptirdim oda etken abilir mi acep 😀😀 ben bu tarz şeyleri sevmiyorum ama kocam ile kaynanam beni ikna ettiler götürdüler 😀
Ruhsar35 2prensesannesiiii bende cums günü yaptırdım genetiği canım 40 gün sonra çıkar dediler pıhtılaşmayı 6 temmuzda vermiştim onada 60 gün dediler oysaki doktor 10 güne çıkar demişti pıhtılaşma için😕bakıyorum sürekli ama hala yok sonuçlar
2prensesannesiiii Ruhsar35 inşallah hemen çıkar ve temizdir sonuçlarımız 🙏🏻❤️ Kan alan hemşirenin telefonu çaldı napyon dedi biri hemşirede napayım vampircilik oynuyorum dedi güldük 🙏🏻 Kan emiciler😂
Ruhsar35 2prensesannesiiii hahahha ayy çok komik valla ya ağlasakmı gülsekmi halimize anlamadım ben birde bu ay korunmadık biz ya hamile kalırsam yine düşük olursa yada kimyasal çok korkuyom 🤦🏻♀️Daha önceden 2 kimyasal 1 düşüğüm var zaten zor cesaret ettim bu ay bakalım artık sonuçlarda çok geç çıkıyo delitcekler insanı tam 4 kere gittik hastaneye süründğrdüler resmen
2prensesannesiiii Ruhsar35 aynıyız seninle 2 kimyasal diğerininde kalbi durdu kürtaj oldum 7. Haftada genetik test verdik doktor 3 ay korun yoksa yine düşük olur dedi ben 1 regl gördüm bunu dedikten sonra artık bu ay be olur bilmiyorum allah kerim🥰